Comanda de minim 149 lei si beneficiezi de livrare GRATUITA

Concursuri

Concursuri  There are no products in this category.

Concursuri

CONCURSUL S-A INCHEIAT

CASTIGATOAREA CONCURSULUI ESTE ECATERINA TANASE DIN GIURGIU


angroseria-la-mare.jpg

Ecaterina a cumparat 4 lenjerii de pat 3D si s-a inscris automat in concurs cu nr. 51, extras prin site-ul random.org.

Multumim tuturor celor care au comandat si participat la concurs si va invitam sa urmariti in continuare www.angroseria.ro pentru noi concursuri!

Detalii concurs

Tot ce trebuie sa faceti este sa plasati o comanda, in perioada 23.06.2017 – 10.07.2017 si primiti un mail cu un numar de concurs. Numerele se centralizeaza iar pe data de 11.07.2017, ora 10:00, se anunta castigatorul prin tragere la sorti utilizand site-ul random.org.

Pentru a asigura transparenta vom face un video pe facebook cu tragerea la sorti. In aceiasi zi vom anunta castigatorul telefonic si pe pagina de Facebook.

Premiul consta intr-o vacanta pentru doua persoane, la Nisipurile de Aur, in Bulgaria, cu cazare Hotelul Detelina*** cu mic dejun inclus, doua nopti in perioada 23.07.2017 - 24.07.2017. Transportul este asigurat dus-intors Bucuresti - Nisipurile de Aur.

Mai jos gasiti regulamentul detaliat.

1. Organizator:

Concursurile organizate pe site-ul www.angroseria.ro si sunt concepute si administarate de catre SC ALFA MIND GROUP SRL. Concursurile se vor desfasura conform prezentului Regulament, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii. Regulamentul oficial in cauza este intocmit si facut public, conform legislatiei aplicabile in Romania.

2. Locul de desfasurare a concursurilor:

Pentru a participa la aceste concursuri, este necesar sa plasati o comanda si primiti un mail cu numarul de concurs

3. Perioada de desfasurare a concursului:

Concursul se desfasoara in perioada 23.06.2017 – 10.07.2017, prin tragere la sorti pe site-ul random.org. Rezultatele se publica pe pagina de Facebook si pe site-ul angroseria.ro in sectiunea "Concursuri", in data de 11.07.2017, ora 10:00.

4. Inscrierea in concurs:

Pentru a participa la concurs, este necesar sa plasati o comanda si va inscrieti automat in concurs prin primirea unui mail cu nr. de concurs.

5. Dreptul de participare:

Poate participa la acest concurs orice persoana fizica sau juridica care are varsta minima implinita de 18 ani, indiferent de sex, nationalitate sau religie. Prin exceptie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum si sotul/sotia si rudele de gradul I si II ale acestora.

6. Premiu:

Premiul consta intr-o vacanta pentru doua persoane, la Nisipurile de Aur, in Bulgaria, cu cazare Hotelul Detelina*** cu mic dejun inclus, doua nopti in perioada 23.07.2017 - 24.07.2017. Transportul este asigurat dus-intors Bucuresti - Nisipurile de Aur. Daca persoana declarata castigatoare nu confirma primirea informatiilor despre castig, conform indicatiilor organizatorului in momentul afisarii castigatorilor in termen de maximum 2 ore de la data afisarii rezultatului concursului, premiile castigate de persoanele in cauza vor fi anulate, iar extragerea se va relua.

Castigatorul trebuie sa se prezinte la sediul din Bucuresti pentru ridicarea premiului, in termen de 5 zile de la data stabilirii castigatorului.

7. Protectia datelor personale:

Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la:Colectarea si prelucrarea de catre Organizator a informatiilor privind contul personal de Facebook, a adresei de e-mail pe care candidatii o folosesc pentru a valida inscrierea in concurs precum si a datelor oferite cu acest scop. Castigatorii isi dau, de asemenea, acordul sa furnizeze date cum ar fi, dar fara a se limita la: nume/ prenume, varsta, ocupatia, nr de telefon, adresa e-mail, orasul din care provin, etc. si a transmiterii acestora catre Organizator in scopul acordarii premiilor stabilite prin acest Regulament;Stocarea acestor date si prelucrarea lor si in alte scopuri decat cele anterior mentionate, respectiv: reclama, marketing si publicitate.Organizatorul va pastra confidentialitatea cu privire la datele personale ale Castigatorilor si le va utiliza numai in scopurile stabilite prin Regulament.Participantii au dreptul sa refuze, in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele pe care le-au furnizat in legatura cu participarea la concurs sa fie prelucrate in scop de marketing direct sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. Participantii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor cu caracter personal in orice moment, din motive intemeiate si legate de situatia personala.Participantii au, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (cu modificarile si completarile ulterioare), dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opozitie, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa justitiei.

8. Litigii:

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila.Organizatorul nu isi va asuma nicio raspundere cu privire la pretentiile tertilor sau ale institutiilor asupra premiilor castigate de catre participanti.Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care ii sunt comunicate informatii false sau eronate.Organizatorul nu raspunde pentru eventuale disfunctionalitati in derularea concursului ca urmare a actiunilor unor unor terti cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii sau altii asemenea.Organizatorul isi rezerva dreptul unilateral de a descalifica un text/comentariu participant la concurs, daca va considera ca acesta este licentios sau indecent.Organizatorul isi asuma responsabilitatea numai in ceea ce priveste acordarea premiilor.Organizatorul isi rezerva dreptul de a sterge postari ce lezeaza imaginea companiei sau a concurentilor inscrisi, in mod direct sau prin asociere.Organizatorul nu este raspunzator sub nici o forma pentru continutul generat si pentru utilizatorii inscrisi in acest concurs, ori pentru consecintele care decurg din acesta actiune.

 

09. Contact:

Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa ne contactati la 0744.886.731 sau la e-mail office@angroseria.ro.
CONCURSUL S-A INCHEIAT!

CASTIGATOAREA CONCURSULUI "COMANDA SI POTI CASTIGA UN CITY BREAK LA MILANO" ESTE BIANCA SAHLEAN DIN SUCEAVA!

Urmariti in continuare website-ul nostru, urmeaza promotii noi!

Pentru a ne rasplati clientii am creat un concurs prin care orice comanda se inscrie automat pentru un city break in doi la Milano.

Tot ce trebuie sa faceti este sa plasati o comanda, in perioada 20.02.2017 – 28.02.2017 si primiti un mail cu un numar de concurs. Numerele se centralizeaza iar pe data de 01.03.2017, ora 10:00, se anunta castigatorul prin tragere la sorti utilizand site-ul random.org.

Pentru a asigura transparenta vom face un live video pe facebook cu tragerea la sorti. In aceiasi zi vom anunta castigatorul telefonic si pe pagina de Facebook.

City break-ul se desfasoara la Milano si este valabil pentru doua persoane. Acesta include bilete de avion dus-intors, cazare la hotel Affitcamere Sccaco Matto**** cu cazare 2 nopti si mic dejun inclus. Acesta este plasat aproape de centru orasului si aveti usor acces la puncte de interes.

concurs

}