Comanda de minim 149 lei si beneficiezi de livrare GRATUITA

1. Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior. In contul deschis cu ocazia unei comenzi, poti vedea statusul acesteia in timp real, ce data de livrare s-a stabilit, daca si cand s-a livrat comanda, si alte detalii.

Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul “Finalizeaza comanda”.

 

Care este avantajul unei comenzi online?

Plasarea unei comenzi online prezinta o serie de avantaje:

a) Comanda poate fi inregistrata la orice ora, fiind preluata in ordinea inregistrarii;

b) Rezervarea produselor se face automat la trimiterea comenzii, daca acestea au statusul “In stoc”;

c) Sunt simplu de urmarit; accesand contul poti verifica statusul fiecarei comenzi.

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand ca modalitatea de livrare serviciul de curierat  DPD Romania.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Pentru alte informatii suplimentare puteti sa ne contactati prin:

E-mail: office@angroseria.ro sau telefon: 0753799735

 

 

      

2.  DEFINITII SI TERMENI

 

Vanzator – www.angroseria.ro

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un cont in site si efectueaza o comanda.

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre angroseria (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre angroseria si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

 

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de E-mail si o parola care permite cumparatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre client/cumparator si istoricul cumparatorului in site (comenzi, facturi fiscale, etc.).

 

Site – domeniul www.angroseria.ro si subdomeniile acestuia.

 

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator, prin care cumparatorul transmite vanzatorului, prin intermediul site-ului, intentia sa de a achizitiona bunuri si servicii de pe site.

 

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparatorului, ca urmare a contractului incheiat.

 

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de bunuri si/sau servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre vanzator.

 

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si cumparator, fara prezenta fizica simultana a vanzatorului si a cumparatorului.

 

Continut

•    toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic; 

•    continutul oricarui e-mail trimis cumparatorilor de catre vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

•    orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al vanzatorului, cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

•    informatii legate de bunurile si/sau serviciile si/sau tarifele practicate de vanzator intr-o anumita perioada;

•    informatii legate de bunurile si/sau serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

•    date referitoare la vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

 

Document – prezentele termene si conditii.

 

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra bunurilor si serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

 

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui bun si/sau serviciu, de catre angroseria, cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Taxa de timbru verde – valoarea exprimata in lei, platita de catre vanzator catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.

 

Specificatii – toate detaliile bunurilor si serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

 

3. CONDITII PRIVIND COMENZILE EFECTUATE

 

3.1. Prin inregistrarea unei comenzi pe site, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

 

3.2. Notificarea primita de catre cumparator, dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

 

3.3. Pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea bunurilor si/sau serviciilor din comanda. Vanzatorul va anunta modificarea cantitatatii de bunuri si/sau servicii din comanda la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitie de catre cumparator atunci cand a efectuat comanda.

 

3.4. Comanda se considera incheiata intre vanzator si cumparator in momentul primirii de catre cumparator de la vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a comenzii.

 

3.5. Pentru comenzile ce urmeaza a fi livrate rezervarile bunurilor si/sau serviciilor sunt valabile 72 (saptezecisidoua) de ore de la inregistrarea comenzii de catre cumparator.

 

3.6. Documentele si/sau informatiile puse la dispozitie de catre vanzator vor aparea public, pe pagina oficiala a site-ului.

 

4.  POLITICA DE VANZARE ONLINE

 

4.1. Accesul in vederea efectuarii unei comenzii este permis oricarui client/cumparator.

Pentru motive justificate angroseria isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientului/cumparatorului in vederea efectuarii unei comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii clientului/cumparatorului pe site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel angroseria. In oricare dintre aceste cazuri, clientul/cumparatorul se poate adresa departamentului de relatii cu clientii al angroseria, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor mai sus mentionate.

 4.2. Comunicarea cu vanzatorul se poate realiza prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de bunuri si/sau servicii sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din site. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

4.3. In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, angroseria isi rezerva dreptul de a cere clientilor/cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vederea protejarii informatiei din cadrul site-ului.

4.4. angroseria poate publica pe Site informatii despre bunuri si/sau servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care angroseria are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

4.5. Toate tarifele aferente bunurilor si/sau serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

4.6. In cazul platilor online vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai cumparatorul.

 4.7. Toate informatiile folosite pentru descrierea bunurilor si/sau a serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 

5. CESIONAREA 

 

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de cumparator pentru toate obligatiile stabilite.

 

 

6. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

 

6.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a angroseria.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

 

6.2. Clientului/cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de angroseria, includerea oricarui continut in afara site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al angroseria asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris expres al angroseria.

 

6.3. Orice continut la care clientul/cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre angroseria si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea angroseria cu referire la acel continut.

 

6.4. Clientul/cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile documentului.

 

6.5. In cazul in care angroseria confera clientului/cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care clientul/cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea angroseria pentru respectivul client/cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

 

6.6. Niciun continut transmis catre client sau cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea angroseria si/sau al angajatului/prepusului angroseria care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

 

6.7. Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 

7. COMANDA

 

7.1. Clientul/cumparatorul poate efectua comenzi pe site, prin adaugarea bunurilor si/sau serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un bun si/sau un serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui bun/serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a bunului/serviciului.

 

7.2. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.

 

7.3. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea cumparatorului.

 

7.4. Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

7.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

7.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de angroseria, in cazul platii online;

7.4.3. datele furnizate de catre client/cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

 7.5. In cazul in care clientul/cumparatorul solicita retragerea din colaborare in cadrul termenului legal de retragere din colaborare, in cazul in care comanda este achitata, vanzatorul va rambursa suma in maxim 30 (treizecizile) zile de la data informarii vanzatorului de catre cumparator asupra deciziei sale de retragere din colaborare.  

7.5.1. pentru comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

 

8. CONFIDENTIALITATE

 

8.1. Informatiile de orice natura furnizate de catre cumparator/client vanzatorului, vor ramane in proprietatea vanzatorului.

8.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de cumparator/client cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil al vanzatorului.

8.3. Prin inscrierea in baza de date a angroseria, clientul/cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai angroseria: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care angroseriapoate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si/sau a serviciilor, etc.

1. Conform Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Angroseria.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care un utilizator le furnizeaza.

2. Scopul colectarii datelor este:

-informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si/sau serviciile achizitionate;

-trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS);

-de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

3. Completarea datelor in formularul de creare Cont si/sau Comanda, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date Angroseria.ro si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 2.

4. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate toate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in cazul de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia datelor personale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

5. Va puteti exercita, in mod gratuit dreptul de a solicita informatii despre datele personale, trimitand o cerere scrisa, datata, semnata si expediata la adresa: Soseaua Fundeni, nr. 204, Bucuresti in atentia EKO INTERNATIONAL INVEST SRL.

Pe baza cererii va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

5.1 rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

5.2 transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

5.3 notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 6. …………(denumite magazine) poate furniza datele cu character personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate anterior. Angajamentul de confidentialitate garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asiguratori.

7. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

  

9. PUBLICITATE

  

9.1. Newsletterele angroseria sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de angroseria. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

9.2. In momentul in care clientul isi creaza un cont pe site, are posibilitatea de a-si exprima acordul cu privire la primirea de newslettere. Optiunea cu privire la acordul emis de catre client, poate fi modificata in orice moment, prin contactarea angroseria in acest sens.

9.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor de catre client sau cumparator se poate face in orice moment folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere sau apeland numarul de telefon:  0753799735.

 

10. FACTURARE – PLATA

 

10.1. Preturile bunurilor si serviciilor afisate in cadrul site-ului www.angroseria.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.  

10.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru bunurile  livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. 

10.3. Vanzatorul va transmite cumparatorului factura aferenta comenzii ce contine bunuri si/sau servicii vandute de angroseria, cu exceptia bunurilor si/sau serviciilor vandute de partenerii angroseria, precum şi pentru orice alte plati aferente comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in contul cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de cumparator in contul sau.

10.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente comenzii, cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza, ori de cate ori este cazul, datele din contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei comenzi, existente in cont.

10.5. Prin aceasta modalitate de comunicare, cumparatorul, accesand contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de angroseria, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

10.6. Prin trimiterea comenzii, cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre angroseria in contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in contul sau.

10.7. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: office@angroseria.ro

 

11.  LIVRARE SI RETUR

 

11.1. Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile in sistem de curierat door-to-door catre cumparator.

COST LIVRARE

- 20 lei la comenzile de pana in 149.00 lei, in toata tara!

- gratuita la comenzile de peste 149.00 lei, in toata tara!

Metode de plata:

 - Ramburs

 - Ordin Bancar, 10% REDUCERE la plata in avas la comenzi mai mari de 2000 lei

 - Plata cu cardul/rate bancare, 5% discount la comanda daca suma comenzii depaseste 149 lei.

Retur

- taxa de retur este de ZERO LEI, indiferent de suma comandata.

Va multumim ca ati ales www.angroseria.ro


}