Comanda de minim 149 lei si beneficiezi de livrare GRATUITA

Patura

Patura  There are 11 products.

Showing 1 - 11 of 11 items
Showing 1 - 11 of 11 items
Patura

Paturile reprezinta cele mai iubite piese componente ale lenjeriei din dormitor pentru ca acestea sunt cele care iarna va ofera caldura de care aveti nevoie si va face sa va simtiti in al noualea cer sau va vor face sa simtiti cum corpul dumneavoastra respira totul datorita materielului din care sunt confectionate.

Acestea contribuie si influenteaza in mod direct confortul dumneavoastra contribuind in mod decisiv la calitatea somnului precum si la modul in care va simtiti pe parcursul somnului.

Alegeti produse a caror calitate sa va satisfaca nevoie, dar incercati sa le integrati in decorul camerei dumneavoastra. Acestea pot deveni adevarate piese de decor daca sunt alese cu atentie.

Va invitam sa descoperiti paturile disponibile in oferta noastra si alegeti produsele care va satisfac nevoile la cel mai bun rapor calitate-pret.

O patura de pat este folosita atat pentru decor cat si pentru a te acoperi cu ea in timpul somnului. Exista o multime de tipuri de paturi de pat, astfel incat, atunci cand alegi paturi de pat, trebuie sa stii exact in ce scop le vei folosi. Acestea pot fi de iarna sau de vara. Iarna aceste paturi de pat, sunt  mai groase pentru a tine cald. Vara ai nevoie de paturi  mai subtiri. Gradul de luminozitate trebuie sa fie determinat de utilizator,  la fel si modelul imprimeului, culoarea, tesatura, fie ca este din lana, mocrofibra sau bumbac.

}